ОБОГАТЕТЕ ДИЕТАТА СИ С НАЙ-ЧИСТИТЕ НОРВЕЖКИ ОМЕГА-3 И АНТАРКТИЧЕСКИ МАСЛА ОТ КРИЛ

ЕВОЛЮЦИЯ В МОРСКИТЕ ОМЕГА-3 МАСТНИ КИСЕЛИНИ

Естествените мастни киселини , получени само от аншоа и от свободни води, са свързани с множество ползи за здравето. Чрез уникалните и прецизни системи за филтриране още на борда на корабите и усъвършенстваната рафинерия на брега на Олесун, максимално се увеличиват съдържанието на естествени антиоксиданти в норвежкото омега-3 рибено масло и антарктическо масло от крил. Също така се оптимизират присъщите им стимулиращи и възстановяващи свойства до най-високи нива чрез дванадесет етапа на строго патентовани канали за рафиниране и молекулярна дестилация.
Многобройните предимства на тези масла включват намаляване на общите нива на възпаление, повишаване на еластичността на кожата,подпомагане на сърдечната функция и облекчаване на промените в настроението и умората. Морските омега-3 мастни киселини и антарктически масла от крил предлагат наистина един мултифункционален еликсир.
Те се ползват от олимпийски атлети, любители на спорта и модели, като част от ежедневните им хранителни добавки. Има безброй научни статии, документиращи специфичните ползи от норвежките омега-3 мастни киселини и антиоксидантите от масла от крил. Маслата са основни средства за подпомагане на възстановяването при спортни натоварвания и подобряване на общото физическо състояние. Пприемат като съществена част от ежедневната Ви диета.

Омега-3 рибено масло

НАТУРАЛНО НОРВЕЖКО МАСЛО ОМЕГА-3 ОТ СВОБОДНИ ВОДИ С ПАТЕНТОВАН ДВОЕН ПРОЦЕС НА ПРЕЧИСТВАНЕ

Норвежкото омега-3 рибено масло е считано за цар на хранителните добавки. Това обаче важи само за най-високо качествените масла, които се добиват от риби израсли в  свободни води и за тях е използвана съвременна технология на преработка. При тези методи се наблюдава еволюция в морските Омега-3 в сравнение с остарелите черен дроб от треска и рибни масла. То е едно балансирано, многофункционално и изцяло чисто норвежко Omega-3 масло. Осигурява множество обогатяващи ефекти: от намаляване на възпалението до хидратиране на клетките на кожата.
Това се постига чрез използване на два отделни патентовани процеси за пречистване. Постигат се възможно най-високи нива съдържание на докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (ЕРА). По този начин те превишават всеки норвежки, европейски и международен стандарт за чистота, проследимост и устойчивост. При избора на такава добавка, Омега 3 от Норвегия надхвърля всички очаквания. Използва аншоа от свободни води (с естествено високо съдържание на EPA и DHA мастни киселини). Прилага най-съвременните норвежки методи за дестилация в авангардната производствена база в Олесун.Произвежда хранителна добавка в най-чистия и вид.

антарктическо масло от крил

ЧИСТО АНТАРКТИЧЕСКО МАСЛО ОТ КРИЛ ДОБИТО ЧРЕЗ УСТОЙЧИВИ ИЗТОЧНИЦИ ЗА ЕКОЛОГИЧНО СЪБИРАНЕ НА РЕКОЛТАТА

Омега 3 от норвежки антарктически крил изпълнява своята предпазваща функция. Ценен е заради мощните си антиоксидантни свойства. В това отношение, маслото от крил е уникално като чисто морско Омега-3. Разглеждано като основна храна, маслото от червен крил не се дестилира, а просто се филтрира, за да достигне консумативната си форма. Антарктическият крил е богат на мощните антиоксиданти, астаксантин и фосфолипиди, които придават на крила рубинено червения оттенък.
Астаксантинът и фосфолипидите спомагат за повишаване на неговата ефективност благодарение на богатите си биоефективни свойства, пренасяйки по-ефективно антиоксидантите в тялото Ви. Прилагайки най-съвременните Eco-Harvesting® технологии, системите за филтриране на борда на специално проектирани съдове, гарантират събирането само на крил. Извършва се съгласно най-строгите регламенти. Уникални механизми изчистват нежелания улов (остава само крил) и го освобождава обратно в океана. Нашият продукт е сертифициран от Съвета за морското управление (MSC) и е 100% проследим, гарантирайки устойчивост и качество през всички етапи на веригата на доставка.

ПРЕМИУМ ОМЕГА-3 КОМПАКТНИ КАПСУЛИ С МЕКА ОБВИВКА ОТ SWISSCAPS®

Избирайки Swiss Caps®, лидер на пазара за рибни и говежди желатинови капсули, се използват най-висококачествените меки гелове, които защитават морските масла според най-високите стандарти. Предлагат възможно най-чистия и освежаващ вкус.
Малките и компактни капсули от 500 mg предлагат най-удобния начин за консумация на нашите норвежки омега-3 и антарктически масла от крил
Осигуряването на качеството се стреми да надмине всички критерии на индустрията достигайки възможно най-високото ниво
Swiss Caps® Омега 3 рибен желатин с гел капсули е най-мекият и неутрален на вкус